LUFTFRAGT


LUFTFRAGT/IATA

Den 18. juni, 1974 blev vi udnævnt til AUTORISEREDE IATA-AGENT. At blive det kræver både en stor og stabil omsætning og et velkvalificeret personale til at udføre alle de forskelligartede luftfragtopgaver som det medfører. Se certifikat her

Luftfragt er i dag meget andet end IATA-rutefragtflyvning, og vi mener selv at have fingeren på pulsen, når det drejer sig om alternativer som FULL CHARTER, SPLIT CHARTER samt KONSOLIDERING, for ikke at glemme de talrige andre kombinationstransporter bl.a. SEA-AIR – for den rigtige løsning behøver ikke altid at være den etablerede model.

Vi har et særdeles veludbygget agentnet over det meste af verden – som er nødvendigt for at kunne levere det DØR TIL DØR produkt, som efterspørges af de fleste kunder.

Luftfragt er absolut en tillidssag – det kræver PRÆCISION – til den RIGTIGE PRIS, og vi har en mængde produkter, der til fulde lever op til disse basale krav.


INTRODUKTIONKONTAKT LUFTFRAGTKØBENHAVN

Bendix Transport Danmark A/S
Jernholmen 39
DK-2650 Hvidovre
Telefon 36 772244
Telefax
36 771502
cph@bendixtransport.dk

CVR-nr. 18 23 61 33

FREDERICIA

Bendix Transport Danmark A/S
Europavej 40, Taulov
DK-7000 Fredericia
Telefon 75 564444
Telefax
75 564400
frc@bendixtransport.dk

CVR-nr. 18 23 61 33

FAKTURA VIA E-MAIL

Af hensyn til miljøet anbefaler vi, at du modtager din faktura som pdf via E-mail. Venligst send din faktura E-Mail-adresse til invoice@bendixtransport.dk

DK-Faktura til os bedes også sendt til invoice@bendixtransport.dk

På forhånd tak.

Glædelig Jul og Godt Nytår

At passe på vort dyrebare miljø er vigtigere end nogensinde før for at beskytte vor jords følsomme skønhed og for at sikre ren og frisk luft og rent og klart vand til os alle og mangfoldigheden af dyr og planter.

Må denne Jul bringe os tættere på medmenneskelig forståelse og må ængstelse og uro blive erstattet af fred og harmoni.

Her på kanten af det nye årti ønsker vi dig og din familie en Glædelig Jul og et Godt Nytår med mange dejlige dage.


Season’s Greetings 2023

To all of you from all of us the very best wishes for a Merry Christmas and a Happy and Peaceful New Year.
And not only at Christmas but throughout the year the the joy that we give to others is joy that comes back to ourselves.

Stacks Image 174

Top